Η ΑΕΚ απέκτησε τον Ντίαζ μέχρι το 2018 - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Ντίαζ μέχρι το 2018

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την 4η μεταγραφή της ολοκλήρωσε η ΑΕΚ, με τον Μανουέλ Ντίαζ.

Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ θα αποτελέσει το μπακ απ του Ντίκακ, με τον Ντίαζ να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Το Σάββατο θα είναι στο Κίελτσε για να ενσωματωθεί με την ΑΕΚ, ενώ οι απολαβές του θα είναι περίπου στις 100.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Χουάν Μάνουελ Ντίας, o oποίος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Χουάν Μάνουελ Ντίας είναι γεννημένος στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης στις 28 Οκτωβρίου του 1987, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Λίβερπουλ της πατρίδας του και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αργεντινή με την Εστουδιάντες, με την οποία πανηγύρισε το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2009, και με τη Ρίβερ Πλέιτ. Τελευταία του ομάδα από το 2012 ήταν η Νασιονάλ του Μοντεβιδέο. Με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης αγωνίστηκε στο Μουντιάλ U-20 το 2007 στον Καναδά, ενώ το 2010 αγωνίστηκε για πρώτη φορά και με την Εθνική ομάδα ανδρών της πατρίδας του».

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Ντίαζ μέχρι το 2018 | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ντιαζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ