Επαφές προέδρου ΔΕΗ στις Βρυξέλλες -Για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Επαφές προέδρου ΔΕΗ στις Βρυξέλλες -Για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα θα είναι στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχει σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης με αρμόδια στελέχη της Κομισιόν.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κίνα, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης, αναχώρησε χθες για τις Βρυξέλλες, όπου σήμερα θα έχει συνάντηση με κλιμάκιο στελεχών της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Borchardt.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ, στη συνάντηση, ο κ. Μ. Παναγιωτάκης, ο οποίος συνοδεύεται από αρμόδια στελέχη της Επιχείρησης, θα θέσει τα ζητήματα που συνδέονται με την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα και θα παρουσιάσει τις εναλλακτικές προτάσεις της ΔΕΗ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από τα ΝΟΜΕ, τα ΑΔΙ, καθώς και από άλλες ρυθμίσεις. Επίσης θα τεθεί και το θέμα της ένταξης της Ελλάδας στην εξαίρεση για την χορήγηση δωρεάν δικαιωμάτων CO2 για τη περίοδο 2020-2030.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ Παναγιωτάκης Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ