Λιποθύμησε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού [βίντεο] - iefimerida.gr

Λιποθύμησε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αδιαθεσία κράτησε σήμερα μακριά από την εκπομπή της τη Ναταλία Γερμανού, αφού εμφανίστηκε στο πλατό μόνο για λίγο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Νamaste του «Ε» εμφανίστηκε στο πλατό 45 λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει η εκπομπή της και εξήγησε: «Θα περάσουν όλα. Μην ασχολείστε μαζί μου, υπάρχουν πολλά σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».

Στη συνέχεια, ο σκηνοθέτης απέφευγε να τη δείξει, ενώ κάποιες φορές που φαινόταν στα πλάνα, έπινε νερό, ξεφυσούσε και ακούστηκε να ψιθυρίζει διάφορα στους συνεργάτες της. Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανία έφυγε ξανά από το πλατό.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ανέλαβε να εξηγήσει στους τηλεθεατές: «Επειδή μας ρωτάτε, θα σας πω ότι είχε ελαφρύ επεισοδιάκι, ψιλολιποθυμικό το λες. Είναι καλά, προσπαθεί να ηρεμήσει και το πιθανότερο είναι να είναι κοντά μας σήμερα κάποια στιγμή της εκπομπής».

Λίγη ώρα μετά, η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στην εκπομπή και δήλωσε: «Επειδή βλέπουν αγαπημένοι, συγγενείς και φίλοι, δεν θέλω να ανησυχείτε. Θέλω να πω ότι είμαι υπερβολικά κουρασμένη. Νομίζω ότι οι αντοχές μου με εγκατέλειψαν κάπου εδώ που ο μήνας έφτασε, δεν ξέρω πόσο έχουμε, συν θερμοπληξία, συν όλα. Και κάπως έτσι τα 'φτυσα, με αποχαιρετά ο οργανισμός μου. Θα κάνω μια προσπάθεια μπας και τη βγάλω καθαρή αυτή την εβδομάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναταλία Γερμανού εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ