Παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών του Ιράκ -Μετά την επίθεση με τους 250 νεκρούς - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών του Ιράκ -Μετά την επίθεση με τους 250 νεκρούς

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ALI ABBAS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την θέση του υπουργού Εσωτερικών του Ιράκ παραιτήθηκε ο Μοχάμεντ αλ Γαμπάν, μετά την επίθεση στη Βαγδάτη που στοίχισε τη ζωής σε 250 ανθρώπους.

Ο πρωθυπουργός της χώρας έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών Μοχάμεντ αλ Γάμπαν, δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος σήμερα.

Ο υπουργός Εσωτερικών υπέβαλε την παραίτησή του στον Αμπάντι χθες αναγνωρίζοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας στην πρωτεύουσα απέτυχαν, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Παράλληλα, κάλεσε να υπάρξουν αλλαγές και να ενισχυθούν οι εξουσίες του υπουργείου.

Ο ιρακινός πρωθυπουργός αποδέχθηκε την παραίτηση, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος που εργάζεται στο γραφείο του υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, μια πληροφορία που μετέδωσαν επίσης ιρακινά ΜΜΕ, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιράκ υπουργός Εσωτερικών παραίτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ