Κρυφάκουγαν τον Ερντογάν ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα του! - iefimerida.gr

Κρυφάκουγαν τον Ερντογάν ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα του!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκληθεί στη γειτονική Τουρκία μετά τις αποκαλύψεις του Τούρκου υπουργού για την Eυρωπαϊκή Ένωση, Εγκεμέν Μπαγίς. Ο υπουργός αποκάλυψε πως οι τελευταίες συλλήψεις δημοσιογράφων δεν έχουν σχέση με κανενός είδους λογοκρισία αλλά με υποκλοπή συνομιλιών οι οποίες έφταναν ακόμη και μέχρι την κρεβατοκάμαρα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της συζύγου του.

Ο Μπαγίς τόνισε πως πριν από λίγους μήνες Tούρκος εισαγγελέας κάλεσε τον ίδιο τον υπουργό για να ακούσει τις τηλεφωνικές συνομιλίες που του είχαν υποκλέψει ομάδες του παρακράτους. Τα ντοκουμέντα είχαν βρεθεί σε επιχείρηση της αστυνομίας των δημοσιογράφων ισχυρίζεται ο Μπαγίς.

«Όταν άκουσα τις συνομιλίες μου δεν αισθάνθηκα καλά. Αλλά διαπίστωσα πως υπήρχαν ηχητικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες του πρωθυπουργού μας με τη σύζυγο του στην κρεβατοκάμαρα. Αυτό θέλω να πω εδώ δεν μιλάμε για την ελευθερία του Τύπου», δήλωσε ο Μπαγίς προκαλώντας σάλο με τις αποκαλύψεις αυτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ