«Βράζουν» βουλευτές και στελέχη της ΝΔ για την επιλογή Καψη - iefimerida.gr

«Βράζουν» βουλευτές και στελέχη της ΝΔ για την επιλογή Καψη

βουλευτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καζάνι που βράζει είναι τις τελευταίες ώρες η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τον διορισμό στην θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου του δημοσιογράφου Παντελή Καψή.

Είναι ενδεικτικό ότι κομματικές πηγές διοχετεύουν ότι « η επιλογή της κυβέρνησης Παπαδήμου να ορίσει τον κ. Καψή νέο εκπρόσωπο της, είναι κάτι που χαρακτηρίζει την ίδια και όχι τη ΝΔ. Άλλωστε, λένε οι ίδιες πηγές, η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι περιορισμένης και συγκεκριμένης διάρκειας, που σημαίνει ότι τη ΝΔ δεν την ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα».

Από το πρωί βουλευτες και στελέχη του κόμματος εκφράζουν διαμαρτυρίες στη Συγγρού για την τοποθέτηση του κ. Καψη και την αποδοχή της από τη Νεα Δημοκρατία καθως ο κ. Καψης στο παρελθίον έχει στραφει με δριμύτητα εναντιον της ΝΔ και προσωπικά του κ. Σαμαρα. Γι αυτό ΆΛΛΩΣΤΕ ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης έσπευσε να κάνει νωρίς σήμερα σκληρες δηλώσεις τόσο για το θέμα της εφεδρείας όσο και για τις δηλώσεις Πάγκαλου.

Μάλιστα λίγο αργότερα όταν μιλώντας στον REAL FM ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ζητηθεί η παραίτηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο κ. Μιχελάκης ήταν προσεκτικός: «Περιμένουμε να δούμε την επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης, προκειμένου να τοποθετηθούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ