Καθηγητής έδινε ναρκωτικά σε μαθητές και ασελγούσε σε βάρος τους - iefimerida.gr

Καθηγητής έδινε ναρκωτικά σε μαθητές και ασελγούσε σε βάρος τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη ένας 52χρονος καθηγητής που προμήθευε με χρήματα και ακατέργαστη κάνναβη ανήλικα παιδιά, και σε αντάλλαγμα ασελγούσε σε βάρος τους. Η υπόθεση που προκαλεί σοκ ήρθε στο φως όταν αστυνομικοί εντόπισαν σε έναν ανήλικο μαθητή, 17 ετών, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην κατάθεση του ο ανήλικος υποστήριξε πως βρήκε την κάνναβη από τον καθηγητή. Οι αρχές από την έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του 52χρονου εντόπισαν υλικό πορνογραφίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,2 γραμμαρίων.

Παρέμβαση της Άννας Διαμαντοπούλου

Εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση εκπαιδευτικού που φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου μαθητή έδωσε, σήμερα 01/12/2012, η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης, ζήτησε από τον αρμόδιο Περιφερειακό Διευθυντή να ενημερωθεί για το εάν ευσταθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ώστε να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση ο εν λόγω εκπαιδευτικός θα τεθεί σε αργία μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ