Μπέσυ Μάλφα: Ο Γεράσιμος όταν με γνώρισε μου αγόραζε σέξι ρούχα [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπέσυ Μάλφα: Ο Γεράσιμος όταν με γνώρισε μου αγόραζε σέξι ρούχα [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη της εκπομπής Happy Day στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η ηθοποιός Μπέσυ Μαλφα.

Η ηθοποιός, η οποία είναι απολαυστική στις συνετεύξεις της, δεν δίστασε για μια άλλη μια φορά να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων της εκπομπής. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε για την ηθοποιό για μια φωτογάφιση με μαγιο την οποία έκανε για λογαρισμό του Περιοδικού YOU και φυσικά άκουσε κολακευτικά σχόλια για την εντυπωσιακή σιλουέτα που καταφέρνει και διατηρεί.

Οταν η παρουσιάστρια την ρώτησε τι ωραία φωτογράφιση ήταν αυτή, τότε αφοπλιστικά η ηθοποιός απάντησε: «Στην κλιμακτήριο δεν ξέρεις τι παθαίνεις;» και συνέχισε: «Μου άρεσε πολύ που μου το είπαν, λέω για να στο λένε κάτι μπορεί να σημαίνει αυτό από την άλλη έχω αποφασίσει να είμαι χαρούμενη και να αντιστέκομαι σε όλο αυτό που ζούμε και το έκανα».

Ακόμη σημείωσε πως παλαιότερα δεν έδινε καθόλου σημασία στην εμφάνισή της.

Οταν η συζήτηση όμως ήρθε στο σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση και στο αν θα του αρέσει η φωτογράφηση καθώς η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θυμάται αν του το έχει πει ακόμα: «Ο Γεράσιμος με πρόσεχε πάρα πολύ από όταν με γνώρισε γιατί ήμουν λίγο λέτσος εγώ και μου αγόραζε τα ρούχα και τα έπαιρνε και πάντα σέξι και είχα και πρόβλημα και έλεγα μα αυτό θα βάλω; Του αρέσει πολύ να με θαυμάζουν, το θέμα είναι ότι αυτός ν ομίζει ότι με θαυμάζουν», με το πλατό να ξεσπάει σε γέλια.

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΛΦΑ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ