Στοίχημα, προγνωστικά για το Πορτογαλία - Ουαλία - iefimerida.gr

Στοίχημα, προγνωστικά για το Πορτογαλία - Ουαλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πορτογαλία εναντίον Ουαλίας ή Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Γκάρεθ Μπέιλ, απόψε στις 22:00, με τις δύο ομάδες, αλλά και τους δύο συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαρίτης να διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό του Euro 2016.

Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr, πέρα από την ανάλυση του αγώνα και τα pregame προγνωστικά, μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις για live στοίχημα κατά τη διάρκεια του σπουδαίου αυτού ημιτελικού.

Αντίπαλοι, λοιπόν, στη Λυών η Πορτογαλία με την Ουαλία, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να έχει πετύχει ένα… μοναδικό κατόρθωμα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά χωρίς νίκη σε κανονική διάρκεια αγώνα! Μέτρησε τρεις ισοπαλίες στη φάση των ομίλων (1-1 με Ισλανδία, 0-0 με Αυστρία, 3-3 με Ουγγαρία), στους «16» απέκλεισε την Κροατία στην παράταση (με το γκολ του Κουαρέσμα) και στα προημιτελικά χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την Πολωνία. Όσον αφορά το σημερινό ματς, ο Φερνάντο Σάντος υπογράμμισε μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε… υπεύθυνοι για το γράψιμο της ιστορίας μας. Η ιστορία και η παράδοση είναι σημαντικές για τους ανθρώπους και τα κράτη και αυτή η αλήθεια σίγουρα μας βοηθάει. Το ματς θα είναι περίπλοκο, όμως έχουμε το ταλέντο για να το κερδίσουμε». Παράλληλα, πήρε σαφή θέση στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την ηλικία του Ρενάτο Σάντσες, ύστερα από την ανοικτή αμφισβήτηση του Γκι Ρου για το νεαρό της ηλικίας του παίκτη της Μπάγερν. «Ο Ρενάτο είναι 18 ετών, όπως εγώ 61», ήταν τα λόγια του Σάντος. Έχασαν τον προημιτελικό λόγω ενοχλήσεων, όμως είναι κανονικά διαθέσιμοι για το σημερινό ματς ο αριστερός μπακ Ράφαελ Γκερέιρο και ο μέσος Αντρέ Γκόμες. Αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή ο κεντρικός αμυντικός Πέπε (κάτι που επιβεβαίωσε και ο Σάντος στις χθεσινές δηλώσεις του), ενώ κανονικά δηλώνει «παρών» και ο Ρονάλντο. Λογικά ο Ράφαελ Γκερέιρο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Ντανίλο Περέιρα προαλείφεται ως αντικαταστάτης του τιμωρημένου Γουίλιαμ Καρβάλιο στα αμυντικά χαφ.

Κι αν η Πορτογαλία είναι σαφώς πιο έμπειρη σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων, η Ουαλία έρχεται στο σημερινό ημιτελικό με τη φόρα της πρωτάρας και με μία απίστευτη δίψα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Την περασμένη Παρασκευή πέτυχε μία εμφατική πρόκριση επί του Βελγίου για το σημερινό ημιτελικό, επικρατώντας με 3-1. Οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό, όμως οι Άσλεϊ Γουίλιαμς (30′), Ρόμπσον-Κανού (55′) και Βόουκς (85′) συνέβαλαν σε μία επική ανατροπή. Απόλυτος ηγέτης της ομάδας ο Γκάρεθ Μπέιλ, σέρνει το χορό των σκόρερ με τρία γκολ και εμπνέει με το πάθος και την αυταπάρνησή του όλους τους συμπαίκτες του. «Έχουμε ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες των συμπατριωτών μας. Βλέπουμε όμως τα κατορθώματα της Ελλάδας (2004) και της Δανίας (1992) και λέμε: γιατί όχι κι εμείς;», υπογράμμισε ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ουαλία, βέβαια, θα αναγκαστεί να αγωνιστεί σήμερα χωρίς τους τιμωρημένους Άαρον Ράμσεϊ και Μπεν Ντέιβις, με την απουσία του πρώτου να είναι κομβική (άτυπος… υπαρχηγός μετά τον Μπέιλ, θυμίζουμε ότι ο «κάπτεν» της ομάδας είναι ο Άσλεϊ Γουίλιαμς). O Τζέιμς Κόλινς της Γουέστ Χαμ θα καλύψει το κενό του Ντέιβις στα μετόπισθεν, ενώ ως πιθανότερος αντικαταστάτης του Άαρον Ράμσεϊ φαντάζει ο Άντι Κινγκ, με τους Τζόνι Γουίλιαμς και Ντέιβ Έντουαρντς να διεκδικούν επίσης τη θέση.

Προγνωστικό: Φαβορί, βάσει αποδόσεων, η Πορτογαλία, ωστόσο εμείς θα κάνουμε «παιχνίδι» με τα γκολ. Η Ουαλία διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του τουρνουά, έχοντας πετύχει δέκα τέρματα, ένα λιγότερο από τη Γαλλία. Οι Πορτογάλοι, από την πλευρά τους, διαθέτουν το ταλέντο και την απαιτούμενη ποιότητα να σημειώσουν ένα γκολ, στη χειρότερη των περιπτώσεων. Βασική επιλογή, λοιπόν, αποτελεί το Goal / Goal, να πετύχουν δηλαδή, και οι δύο ομάδες από ένα τέρμα τουλάχιστον, σε απόδοση 2.20. Από εκεί και πέρα, σαν fun bet, θα επιλέξουμε τον Ρονάλντο για anytime σκόρερ, σε απόδοση 2.08.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση του αγώνα και τα προγνωστικά για το Πορτογαλία – Ουαλία:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 πορτογαλία Ουαλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ