Απίστευτο ξέσπασμα του Σάντος για την ηλικία του Ρενάτο Σάντσες - iefimerida.gr

Απίστευτο ξέσπασμα του Σάντος για την ηλικία του Ρενάτο Σάντσες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας προετοιμάζεται για τον σπουδαίο ημιτελικό με την Ουαλία στα γαλλικά γήπεδα, οι δηλώσεις και οι αποκαλύψεις για την ηλικία του Ρενάτο Σάντσες, δεν σταματούν.

Τελευταίος, ο οποίος μίλησε για την ηλικία του Πορτογάλου μέσου, ήταν ο σπουδαίος Γάλλος πρώην προπονητής Γκι Ρου. Τόνισε σε συνέντευξή του στον γαλλικό Τύπο πως γνωρίζει ότι ο Σάντσες δεν είναι 18 ετών αλλά τουλάχιστον 23.

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν αδύνατο να μη δεχθεί ερώτηση στην τελευταία συνέντευξη Τύπου και φυσικά δεν απέφυγε την απάντηση. «Ο Σάντσες γεννήθηκε στη Πορτογαλία, όχι οπουδήποτε αλλού, αλλά στη Πορτογαλία και είναι 18 ετών. Εγώ είμαι 61, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Γεννήθηκα πριν από 61 χρόνια και είμαι 61. Ο Σάντσες γεννήθηκε πριν από 18 χρόνια και είναι 18», τόνισε με εμφανή τον εκνευρισμό στο πρόσωπό του, ο Σάντος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ