ΔΕΗ: Συναντήσεις του επικεφαλής με κινεζικές εταιρείες για πιθανές συνεργασίες - iefimerida.gr

ΔΕΗ: Συναντήσεις του επικεφαλής με κινεζικές εταιρείες για πιθανές συνεργασίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιθανές συνεργασίες στο χώρο της ενέργειας και την ηλεκτροπαραγωγής συζήτησε με εκπροσώπους κινεζικών εταιρειών ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης.

Ο κ. Παναγιωτάκης είχει επαφές με εκπροσώπους 17 κινεζικών εταιρειών στο Πεκίνο και τη Σαγκάη, με τους οποίους συζήτησε θέματα ηλεκτροπαραγωγής, δικτύων μεταφορών και διανομής (smart Grid) και πιθανών συνεργασιών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Αγοράς Η/Ε, καθώς και ζητήματα περιβαλλοντικής αναβάθμισης Μονάδων.

Ο κ. Παναγιωτάκης, ο οποίος συνοδεύει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην επίσημη επίσκεψη του στην Κίνα, επισκέφθηκε επίσης εργοστάσια παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας CMEC που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους στην Κίνα με διεθνή δραστηριότητα σε μεγάλα ηλεκτρομηχανολογικά έργα.

Οι επαφές θα συνεχισθούν με ανταλλαγή επισκέψεων και στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ Παναγιωτάκης συνεργασίες Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ