Τι τύπος παραλίας είσαι; - iefimerida.gr

Τι τύπος παραλίας είσαι;

Φωτογραφία: Shuttestock/pema
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι είναι οι παραλίες και οι ακτές? Τόπος συνάντησης ανθρώπων, πάσης ηλικίας και γενιάς, με ιδιαίτερο dress code. Πως λέμε όλα τα κορμιά στην πίστα, εδώ απλά κυριολεκτούμε. Πασαρέλα κανονική με την διαφορά οτι τα μοντέλα είμαστε όλοι εμείς, με οτι διαθέτει ο καθένας μας. Η σεζόν ξεκινά γύρω στο Μάιο, όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη, και αμέσως τρέχουμε στα γυμναστήρια ή παίρνουμε τα βουνά, για να διορθώσουμε μικρές ή μεγάλες ατέλειες.

Η εποχή των ντεφιλέ παραλίας είναι μία και μοναδική και ξεκινά αρχές Ιουνίου. Κάθε αμμουδιά, οργανωμένη ή μή, σε όποιο σημείο της χώρας ( το νησί είναι καλύτερο σκηνικό πάντα) και ένα αταίριαστο, ετερόκλητο και πολύχρωμο catwalk. Κανονικό puzzle, με το κάθε κομμάτι να παίζει το ρόλο του, να κλειδώνει στην συνολική εικόνα αλλά να ξεχωρίζει ταυτόχρονα. Τι στο καλό, όλος αυτός ο αγώνας, ο ιδρώτας και η διατροφή ( λέγεται και δίαιτα αλλά δεν είναι επί της παρούσης) να πάει χαμένος? I’m here to conquer...

Διαβάστη τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ