Προφυλακίστηκαν Κουβανοί βολεϊμπολίστες για υπόθεση βιασμού - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκαν Κουβανοί βολεϊμπολίστες για υπόθεση βιασμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικές εξελίξεις και τεράστις διαστάσεις παίρνει η υπόθεση βιασμού μιας κοπέλας στη Φινλανδία από τους αθλητές της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών της Κούβας.

Το πρωί της Τρίτης οι έξι αθλητές ανάμεσά τους ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Ρικάρντο Κάλβο και ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Άλμπο κρίθηκαν προφυλακιστέοι από Δικαστήριο της Φινλανδίας. Μαζί τους ο πρώην διαγώνιος του ΠΑΟΚ Σεπέσα αλλά και οι Άμπραχαμ, Σόσα και Ουριάρτε. Πλέον έξι παραπέμπονται σε δίκη για βιασμό. Ωστόσο, ο Κουβανοί ισχυρίζονται ότι οι εξετάσεις DNA θα τους δικαιώσουν όμως μέχρι τότε θα έχει χαθεί χρόνος.

Όπως αναφέρει φινλανδική ιστοσελίδα ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κάλβο φέρεται να αυνανίστηκε μπροστά σε ένα 9χρονο κορίτσι. Η ιστοσελίδα μάλιστα δημοσιεύει βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να αυνανίζεται. Στο συγκεκριμένο βίντεο που δημοσιεύεται με τον τίτλο: «Ο Ρίτσαρντ Ρικάρντο Κάλβο στην κάμερα αυνανίζεται μπροστά σε ένα 9χρονο κορίτσι. Τι ντροπή γι’ αυτόν και την οικογένειά του» δε φαίνεται αν ο... πρωταγωνιστής είναι ο 19χρονος πασαδόρος, αφού δεν αποκαλύπτεται το πρόσωπο, ούτε εμφανίζεται κάποιο κορίτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούβα αθλητές βόλει βιασμός Φινλανδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ