Η κορυφαία ιταλική σφυρίχτρα στον ημιτελικό της Γαλλίας με τη Γερμανία - iefimerida.gr

Η κορυφαία ιταλική σφυρίχτρα στον ημιτελικό της Γαλλίας με τη Γερμανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκολα Ριτσόλι ορίστηκε να διευθύνει τον σπουδαίο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία στη Μασσαλία.

Στο Euro βρίσκονται οι κορυφαίες σφυρίχτρες της Ευρώπης. Η επιλογή βαδίζοντας προς τα τελευταία παιχνίδια μόνο εύκολη δεν είναι από την επιτροπή της UEFA , τα κριτήρια της οποίας είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Με τρεις αναμετρήσεις να απομένουν, ο κορυφαίος Ιταλός διαιτητής Νίκολα Ριτσόλι, ήταν αυτός που επιλέχθηκε για το ντέρμπι ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία, στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ριτσόλι, ήταν αυτός που σφύριξε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή, όπου τα «πάντσερ» επικράτησαν με το γκολ του Γκέτσε κατακτώντας το τρόπαιο. Ο ίδιος σφύριξε και τον τελικό του Champions League το 2013 ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ αλλά και τον τελικό του Europa League ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Φούλαμ.

O 44χρονος έχει αναδειχθεί για πέντε συνεχόμενες χρονιές, καλύτερος διαιτητής στην Ιταλία και κορυφαίος του κόσμου για το 2014 και το 2015.

Στον άλλο ημιτελικό, ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ουαλία, διαιτητής ορίστηκε ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 νικολα ριτσολι Γαλλία Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ