Πάγκαλος: «Τα κόμματα δεν είναι αιώνια» - iefimerida.gr

Πάγκαλος: «Τα κόμματα δεν είναι αιώνια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως προαναγγελία πιθανής διάσπασης του ΠΑΣΟΚ μπορεί να ερμηνευθεί μια δήλωση που έκανε σήμερα το πρωί -και μάλιστα απρόκλητα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο εκ των κορυφαίων και ιστορικότερων στελεχών του ΠΑΣΟΚ είπε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι τα κόμματα δεν είναι αιώνια. Παλαιότερα υπήρχαν κόμματα όπως η ΕΡΕ, η Ενωση Κέντρου, η ΕΔΑ και η ΕΠΕΚ.

Στην φυσιολογική ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του ο κ. Πάγκαλος τήρησε τα προσχήματα λέγοντας: «Δεν λέω αυτό, αλλά δεν δέχομαι τη θεολογία των κομματικών σφραγίδων. Ολα τα κόμματα μπορούν να κλείσουν τον κύκλο τους».

Στην ερώτηση πότε θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος σημείωσε ότι πρέπει πρώτα να κλείσουν οι εκκρεμότητες και μετά να αποφασιστεί πότε θα ανοίξουν οι διαδικασίες.

Πάντως ο κ. Πάγκαλος διευκρίνησε ότι δεν θα εί ναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά σημείωσε ότι αυτός θα αποφασίσει πότε θα αποσυρθεί από τη Βουλή και πολύ περισσότερο από την πολιτική.

Απαντώντας, εξάλλου, στο ερώτημα γιατί χαρακτήρισε τους αγανακτισμένους «μαλάκες», μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση ο κ. Πάγκαλος είπε ότι η απάντησή του ήταν: «Οι φασίστες, οι κομμουνιστές και οι ηλίθιοι είναι αυτοί που θέλουν να ανατρέψουν το κράτος και να φύγουμε από το ευρώ».

Επίσης, διαφώνησε με την είσπραξη του τέλους των ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.


Τέλος, αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που είχε τις τελευταίες ημέρες με τον υπουργό Προστασία του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή είπε: «Δεν δέχομαι τον ηλικιακό ρατσισμό. Δεν είμαι υπέρ του καιάδα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι νέοι, ενώ είναι 55άρηδες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ