Τέλος για τον Γκούντγιονσεν η εθνική ομάδα - iefimerida.gr

Τέλος για τον Γκούντγιονσεν η εθνική ομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε την καριέρα του στην εθνική ομάδα ο Εϊντουρ Γκούντγιονσεν. Ο Ισλανδός επιθετικός, ο οποίος διέπρεψε με τις Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δράση με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Γκούνγιονσεν, ο οποίος αγωνίστηκε και στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ, ανακοίνωσε μια ημέρα μετά την ήττα από τη Γαλλία, την απόσυρσή του από τη διεθνή σκηνή με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ισλανδίας.

Εχοντας ζήσει τη μοναδική πορεία των Ισλανδών στο EURO, ο 38χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για όσο θα έρθουν στο μέλλον.

«Κάποια μέρα, θα κοιτάζω πίσω μου και θα λέω ότι μετά από 20 χρόνια στην εθνική ομάδα ήμουν αρχηγός της εθνικής σε ένα μεγάλο τουρνουά, λίγο πριν κλείσω τα 38. Ζήσαμε ένα όνειρο και είμαι πολύ περήφανος. Η πιο μεγάλη στιγμή ήταν η νίκη επί της Αγγλίας. Πλέον όλοι ξέρουν το ποδόσφαιρο της Ισλανδίας. Αποδείξαμε πως με ενότητα και ψυχολογία μπορείς να νικήσεις τον οποιονδήποτε. Δεν έχει να κάνει με το ατομικό ταλέντο. Έχουμε παίκτες με μεγάλες αρετές, αλλά αυτό που ξεχωρίζει την ομάδα μας είναι ο χαρακτήρας της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έιντουρ Γκούντγιονσεν Ισλανδία Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ