Οι καθημερινές συνήθειες του Μπαράκ Ομπάμα -Αμύγδαλα, video games και ξενύχτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι καθημερινές συνήθειες του Μπαράκ Ομπάμα -Αμύγδαλα, video games και ξενύχτι [εικόνες]

Φωτογραφία: White House Photographer
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρόνο για όλα φαίνεται να έχει ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος στερείται αρκετά από τον ύπνο του για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Συγκεκριμένα, οι New York Times ανέλυσαν την καθημερινή ρουτίνα του προέδρου των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «τύπο της νύχτας», καθώς ο ίδιος ξενυχτά στο οβάλ γραφείου του.

Οι καθημερινές συνήθειες του Μπαράκ Ομπάμα -Αμύγδαλα, video games και ξενύχτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Έτσι, ο Ομπάμα κάθε βράδυ βρίσκει χρόνο για να φάει μαζί με την οικογένειά του και να διαβάσει 10 γράμματα που του έχουν στείλει απλοί, Αμερικάνοι πολίτες. Στη συνέχεια μελετά το ενημερωτικό έγγραφο με τις τελευταίες εξελίξεις και καταλήγει να παίζει video games για να χαλαρώσει.

Ο υπεύθυνος του προσωπικού του, Rahm Emanuel στους New York Times: «Ο καθένας βρίσκει τον χρόνο του, ώστε να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις του. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μέσα στη μέρα, με μισή ώρα διάλειμμα».

Παρ΄όλο του ότι κοιμάται αργά, ο ίδιος προσέχει πάντα την διατροφή του, καθώς δεν τρώει ούτε fast food, ούτε πίνει αλκοολ. Αρκείται μόνο σε επτά αλατισμένα αμύγδαλα και πολύ νερό.

Οι καθημερινές συνήθειες του Μπαράκ Ομπάμα -Αμύγδαλα, video games και ξενύχτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, ο πρώην προσωπικός σεφ του Ομπάμα αποκάλυψε πως: « Η Μισέλ κι εγώ αστειευόμασταν πάντα λέγοντας: “Όχι έξι. Όχι Οκτώ. Πάντα επτά αμύγδαλα”».

Ο Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται πως διαφέρει από παλαιότερους πολιτικούς, όπως τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο, ο οποίος έχει αποκαλύψει πως πήγαινε για ύπνο στις 10 το βράδυ, εξουθενωμένος από το απαιτητικό του πρόγραμμα.

Ο Μπιλ Κλίντον από την άλλη, συνήθιζε να ξενυχτά, όπως ο Ομπάμα, τρώγοντας πίτσες με το προσωπικό του και μιλώντας στο τηλέφωνο με πολιτικούς ηγέτες από όλο τον πλανήτη.

Φωτογραφίες: BarackObama, Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ομπάμα new york times πρόγραμμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ