Πάρτι με άρωμα Γαλλίας – Ανετο 5-2 επί της Ισλανδίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάρτι με άρωμα Γαλλίας – Ανετο 5-2 επί της Ισλανδίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γαλλία δεν είχε σκοπό να... παίξει.

Έτσι μπήκε για να «καθαρίσει» την πρόκριση απέναντι στους φιλόδοξους Ισλανδούς που αγωνίστηκαν μέχρι το τέλος με πάθος και φιλότιμο. Αποτέλεσμα της θέλήσης των Γάλλων ήταν στο ημίχρονο το σκορ να είναι 4-0 και η σεμνή τελετή να έχει λάβει τέλος νωρίς-νωρίς. Τελικά το σκορ έφτασε στο 5-2 στο πιο «παραγωγικό» ματς του φετινού τουρνουά (7 γκολ σε ένα ματς EURO τελευταία φορά το 2000!).

Πλέον, η Γαλλία την προσεχή Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στον μεγάλο ημιτελικό με στόχο να βρεθεί στον τελικό σε μία εβδομάδα.

Ο Ζιρού στο 12' άνοιξε το σκορ, οκτώ λεπτά μετά ο Πογκμπά έκανε το 2-0, ο Παγιέ έβαλε το τρίτο γκολ στο 43' και δύο λεπτά μετά ο Γκριετσμάν έκανε το 4-0. Στην επανάληψη, οι Ισλανδοί o Σίγκθορσον στο 56' μείωσε σε 4-1, αλλά αμέσως μετά ο Ζιρού έβαλε το 5ο γκολ. Τελικά στο 83' η Ισλανδία με τον Μπιάρνασον έκανε το τιμητικό 5-2.

Τα γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία Ισλανδία Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ