Συνελήφθη μέλος σπείρας που ευθύνεται για απαγωγές αλλοδαπών - iefimerida.gr

Συνελήφθη μέλος σπείρας που ευθύνεται για απαγωγές αλλοδαπών

Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε στον Ασπρόπυργο ένας Πακιστανός που αποτελεί μέλος σπείρας, η οποία ευθύνεται για απαγωγές αλλοδαπών με σκοπό να αποσπάσουν λύτρα από συγγενείς των θυμάτων.

Η αστυνομία κατάφερε να λύσει το μυστήριο γύρω από τις αρπαγές αυτές, και το ποιός κρύβεται από πίσω, όταν ένας Πακιστανός που είχε πέσει θύμα μίας τέτοιας απαγωγής, κατήγγειλε στις Αρχές το συμβάν.

Όπως είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη της σπείρας τον πλησίασαν, και με πρόσχημα την μεταφορά του στην Ιταλία τον οδήγησαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Ασπρόπυργο.

Εκεί τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο και τον χτύπησαν. Στην συνέχεια, οι απαγωγείς κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από συγγενή του, χωρίς ωστόσο να τον αφήσουν ελεύθερο. Τελικά, ο Πακιστανός κατάφερε να ξεφύγει.

Ομάδα αστυνομικών μετέβη άμεσα στον Ασπρόπυργο, στη θέση Ν. Ζωή, όπου το θύμα τους υπέδειξε το εγκαταλελειμμένο κτίριο που τον κρατούσαν.

Κατά την έφοδο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Πακιστανό, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα ως ένας από τους απαγωγείς. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών συνεργών του συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ