Επέτειος γάμου για την Ελενα Παπαρίζου -Αγκαλιά με τον άνδρα της σε μαγικό θέρετρο [εικόνα] - iefimerida.gr

Επέτειος γάμου για την Ελενα Παπαρίζου -Αγκαλιά με τον άνδρα της σε μαγικό θέρετρο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα χρόνο παντρεμένοι μόλις συμπλήρωσαν η Ελενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης και το γιόρτασαν σε ένα μαγευτικό θέρετρο.

Η τραγουδίστρια που πέρυσι τέτοια εποχή παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Το ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο, η λεζάντα γράφει: «Ενα χρόνο παντρεμένοι» ενώ στα γυαλιά ηλίου που φορούν καθρεφτίζεται μια πισίνα.

Οπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν η Έλενα Παπαρίζου αποφεύγει να μιλά για τον γάμο της από σεβασμό στον σύντροφό της.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε καθόλου για το γάμο. Εγώ είμαι ένα πολύ ανοιχτό άτομο, το ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πρέπει να σεβαστώ ποιος είναι και ο άλλος. Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ένα παιδί πολύ συγκεντρωμένο στην οικογένειά του. Παράλληλα λατρεύει αυτό που κάνω και με στηρίζει σε αυτό 100%. Δεν έχει πει ποτέ “α θα λείπεις πάλι το καλοκαίρι και δεν θα πάμε διακοπές”. Αντίθετα, μου λέει “θα πας περιοδεία και θα πεις και ένα τραγούδι!”(…) Ο Ανδρέας θεωρεί πως έχουμε κάτι πολύ ιερό και δεν χρειάζεται να μιλάμε για αυτό. Ίσως ακούγεται άσχημα, αλλά δεν έχω την ανάγκη να μιλώ για τη σχέση μας, είναι κάτι πολύ δικό μας».

Επέτειος γάμου για την Ελενα Παπαρίζου -Αγκαλιά με τον άνδρα της σε μαγικό θέρετρο [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Πηγή: instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλενα Παπαρίζου επέτειος γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ