Σάντος: Με νοιάζει μόνο πως θα πάμε τελικό - iefimerida.gr

Σάντος: Με νοιάζει μόνο πως θα πάμε τελικό

Φωτογραφία: EPA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αστέρια της Πορτογαλίας δεν βρίσκονται σε καλό... φεγγάρι στο EURO 2016.

Παρόλα αυτά το σχέδιο του Φερνάντο Σάντος εφαρμόζεται άριστα και παρότι η Πορτογαλία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη, βρίσκεται στην 4αδα και μία... ανάσα από τον τελικό.

Ο ίδιος όμως απαντά στην κριτική για την μέτρια εικόνα με τον... στόχο. «Ειλικρινά δεν με νοιάζει αν κάνουμε καλό ή κακό παιχνίδι. Αυτό που με νοιάζει είναι να φτάσουμε στον τελικό και να νικήσουμε» απαντά με τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για το θέαμα που (κατηγορείται ότι) δεν προσφέρει η ομάδα του; Εκεί κι αν ήταν ειλικρινής και ξεκάθαρος: «Αν θα μου άρεσε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο; Προφανώς και θα το ήθελα, αλλά ανάμεσα στο να παίζω ωραία και να είμαι ήδη σπίτι μου και στο να παίζω άσχημα και να είμαι ακόμα εδώ προτιμώ το δεύτερο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πορτογαλία Φερνάντο Σάντος Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ