Ένα εύκολο και νόστιμο φαγητό για τα καλοκαιρινά μεσημέρια…
Υλικά
500 γραμμάρια φαρφάλες
- 4 στήθη κοτόπουλο, βιολογικό
- 2 κουτιά Πουμαρό ψιλοκομμένη ντομάτα (σε κουτί, γιατί αν είναι φρέσκια θα χρειαστούμε και ζάχαρη)
- 1 κουτί τυρί Philadelphia 150 γραμμάρια
- 70 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- 1 κρεμμύδι
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και βάλτε το σε βαθύ τηγάνι με καπάκι
- Ρίξτε και την ντομάτα
- Κόψτε το στήθος κοτόπουλο σε μέτριους κύβους και προσθέστε το
- Ρίξτε από πάνω τις φαρφάλες και το ελαιόλαδο
- Προσθέστε τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι
- Βάλτε το σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά
- Ανοίξτε το καπάκι, ρίξτε 2 ποτήρια νερό, ανακατέψτε καλά
- Σκεπάστε πάλι με το καπάκι και αφήστε το να βράσει άλλα 15 λεπτά
- Μόλις οι φαρφάλες έχουν βράσει al dente, βγάλτε από τη φωτιά και ρίξτε το filadelphia
- Προσθέστε και την παρμεζάνα και ανακατέψτε καλά, εκτός φωτιάς
- Δείτε αν λείπει αλάτι και πιπέρι και είναι έτοιμο! One pot pasta!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο