Πάμε στοίχημα στο Euro 2016 - iefimerida.gr

Πάμε στοίχημα στο Euro 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Euro 2016 διεξάγεται απόψε (03/07), στις 22:00 στο Παρίσι.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει μία από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης, την Ισλανδία, με τη νικήτρια της αναμέτρησης να περιμένει στα ημιτελικά η Γερμανία, η οποία χθες απέκλεισε την Ιταλία στα πέναλτι. Υπενθυμίζεται ότι στο άλλο «ζευγάρι», την πρόκριση στον τελικό θα διεκδικήσουν Ουαλία και Πορτογαλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση του αγώνα Γαλλία – Ισλανδία και το προγνωστικό, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τα νόμιμα online casino στην Ελλάδα.

Τα... χρειάσθηκε η Γαλλία κόντρα στην Ιρλανδία στη φάση των «16» όπου είδε την αντίπαλο της να παίρνει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 2’. Ο Πογκμπά έπεσε άτσαλα πάνω στον Λονγκ και ο Ριτσόλι έδωσε πέναλτι, με τον Μπρέιντι να εκτελεί εύστοχα. Η Ιρλανδία κράτησε το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Αντουάν Γκριζμάν που με δυο τέρματα στο 57’ και στο 61’ ολοκλήρωσε την ανατροπή και έστειλε τη Γαλλία στα προημιτελικά. «Γνωρίζουμε πως η Ισλανδία δεν έφτασε τυχαία στα προημιτελικά. Έφτασε μέχρι εδώ γιατί το αξίζει. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα, ενώ κέρδισε δίκαια την Αγγλία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί αλλά και προσεκτικοί στην άμυνα, καθώς έχουμε απέναντι μας μια επικίνδυνη ομάδα», δήλωσε ο τεχνικός Ντιντιέ Ντεσάμπ. Αυτό θα είναι το 80ο παιχνίδι της Εθνικής Γαλλίας στο Stade de France, όπου μετράει 49 νίκες, 20 ισοπαλίες και δέκα ήττες, με τους «τρικολόρ» να παραμένουν αήττητοι στα 16 τελευταία παιχνίδια τους επί γαλλικού εδάφους (14 νίκες, δυο ισοπαλίες). Ο Ντεσάμπ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ραμί και Καντέ, με τους Ουμτιιτί και Καμπάιγ να είναι όπως όλα δείχνουν οι αντικαταστάτες τους, την ίδια στιγμή που Ζιρού και Κοσιενλί είναι στο όριο καρτών.

Από την άλλη πλευρά, η Ισλανδία έδειξε αγωνιστική συνέπεια, έβγαλε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και βρίσκεται επάξια στα προημιτελικά. Οι «ψαράδες» αν και ήταν ένα από τα αουτσάιντερ του 6ου ομίλου κατάφεραν να προκριθούν ως δεύτεροι και αήττητοι στην επόμενη φάση, σημειώνοντας δυο ισοπαλίες με Πορτογαλία (1-1) και Ουγγαρία (1-1) αλλά και μια νίκη επί της Αυστρίας (1-2). Στους «16» η Ισλανδία βρήκε απέναντι της την Αγγλία κόντρα στην οποία πήρε μια ιστορική νίκη – πρόκριση με ανατροπή (1-2). Βρέθηκε μόλις στο 4’ πίσω στο σκορ από πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρούνεϊ, με τους Σίγκουρντσον (6’) και Σίγκτορσον (18’) στη συνέχεια να της δίνουν το εισιτήριο για τους «16». Φυσικά, αξίζει να σημειώσουμε πως η Ισλανδία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου κατέλαβε την 2η θέση στον 1ο όμιλο, κάτι που σημαίνει πως η παρουσία της στα προημιτελικά μόνο τυχαία δεν είναι. «Εμφανιζόμαστε καλύτεροι σε κάθε αναμέτρηση μας στη διοργάνωση και πιστεύω ότι το καλύτερο παιχνίδι μας δεν το έχουμε πραγματοποιήσει ακόμη. Θα πρέπει ωστόσο, να είμαστε ρεαλιστές. Μπορεί να κάνουμε το παιχνίδι της ζωής μας και να χάσουμε από τη Γαλλία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βοηθός προπονητή, Χέιμιρ Χάλγκριμσον.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί η σημερινή και αυτό δεν είναι άλλο από τη Γαλλία. Βέβαια, οι αποδόσεις του Άσου δεν είναι καθόλου ελκυστικές, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι πρόκειται για έναν προημιτελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η λογική λέει ότι η Γαλλία θα επιδιώξει να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, οι Ισλανδοί, όμως, είναι πολύ επικίνδυνοι επιθετικά και έχουν σκοράρει - αλλά και δεχθεί γκολ - σε όλα τα παιχνίδια τους έως τώρα στο Euro. Δεδομένο το επιθετικό ταλέντο των Γάλλων, οι οποίοι έχουν πετύχει από δύο γκολ στα τρία από τα τέσσερα ματς τους στο τουρνουά – έμειναν στο μηδέν μόνο απέναντι στην Ελβετία, χάνοντας, όμως, πληθώρα ευκαιριών – και το 2.10 το οποίο πληρώνει το Over 2.5 δεν μπορεί να αγνοηθεί. Επιλογή, επομένως, από το παιχνίδι το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα.

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr για το Γαλλία – Ισλανδία:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στοίχημα Euro 2016 Γαλλία Ισλανδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ