The Underdog -Αυτό το καφέ του Θησείου έχει κάτι που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

The Underdog -Αυτό το καφέ του Θησείου έχει κάτι που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία δόση espresso Ninety Plus Tchembe στο σέικερ μαζί με Grand Marnier, παλαιωμένο ρούμι με έντονη γεύση μπαχαρικών και σιρόπι από ελαιοσάκχαρα. Όχι δεν είσαι σε εστιατόριο πολυτελείας, είσαι στο μοδάτο Underdog!

Το The Underdog δεν είναι ένα ακόμα καφέ. Είναι το μοναδικό coffeeshop, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά στην κυριολεξία σε όλη την υφήλιο, με τρεις pro barista να σου φτιάχνουν το αγαπημένο σου ρόφημα με φρεσκοκαβουρδισμένους μονοποικιλιακούς καφέδες από τις καλύτερες φάρμες της Βραζιλίας. Πίσω από τα decks του καφέ, θα βρεις τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή του World Coffee in Good Spirits, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, τον περσινό κάτοχο του τίτλου, Γιώργο Κουστουμπάρδη, αλλά και τον master του καφέ Τάσο Δεληχρήστο –ιδιοκτήτη και εμπνευστή του concept- που κέρδισε την αντίστοιχη παγκόσμια διάκριση στο πρωτάθλημα του 2008.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το Underdog στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

The Underdog -Αυτό το καφέ του Θησείου έχει κάτι που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ The Underdog καφέ Θησείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ