Άρρωστο αστείο έστειλε αυτόν στη φυλακή κι αυτή παραλίγο στο χώμα - iefimerida.gr

Άρρωστο αστείο έστειλε αυτόν στη φυλακή κι αυτή παραλίγο στο χώμα

AIDS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φυλακή βρίσκεται ένας 49χρονος άντρας, ο οποίος ήθελε απλώς να περάσει καλά για ένα βράδυ με μια γυναίκα, αλλά το άρρωστο χιούμορ της δεν του βγήκε σε καλό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς της Ουάσινγκτον ο 49χρονος, γνώρισε τη γυναίκα σε ένα μπαρ, και αφού τα ήπιαν και μέθυσαν επέστρεψαν σπίτι του, όπου έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Μετά το τέλος της ερωτικής πράξης, η γυναίκα του είπε ότι πάσχει από AIDS. Εκείνος σοκαρισμένος πήγε στο δωμάτιό του, πήρε την καραμπίνα του και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, ομολόγησε ότι μόλις πυροβόλησε κάποιον και τελικά συνελήφθη, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Από τις εξετάσεις που της έκαναν στο νοσοκομείο αποδείχτηκε ότι ήταν υγιέστατη, και ότι έκανε πλάκα στον εραστή της όταν του είπε ότι πάσχει από AIDS. Το πολύ κακό της αστείο δεν της κόστισε τελικά τη ζωή, θα της στερήσει όμως για πάντα την ακοή από το δεξί αυτί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ