Βορίδης: Μερική αναθεώρηση της εφεδρείας στα μέσα μεταφοράς - iefimerida.gr

Βορίδης: Μερική αναθεώρηση της εφεδρείας στα μέσα μεταφοράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αναθεώρηση στο θέμα της εφεδρείας αλλά για λίγους και με συγκεκριμένες ειδικότητες, έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης.

«Εγώ δεν συζητώ για τη συνολική αναθεώρηση της εφεδρείας. Δεν έχω βάλει ένα γενικό ζήτημα εφεδρείας. Έχω βάλει ένα ζήτημα συγκεκριμένων ειδικοτήτων σε συγκεκριμένες εταιρείες οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα στην παροχή του συγκοινωνιακού τους έργου».

Παράλληλα ο κ.Βορίδης αναφερόμενος στο ζήτημα της απελευθέρωσης των ταξί υποστήριξε πως μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμο το νομοσχέδιο με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. «Μέσα στο επόμενο διάστημα, μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία στο ζήτημα αυτό. Θα είναι μια ξεχωριστή νομοθετική παρέμβαση. Θα απελευθερώσουμε την αγορά, αλλά αυτή η απελευθέρωση θα γίνει αφού ληφθούν υπόψη κριτήρια συγκοινωνιακού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα. Δεν ξέρω καμία χώρα στην Ευρώπη που να υπάρχει μια πολιτική του τύπου, ότι όποιος θέλει όποτε θέλει παίρνει μια άδεια ταξί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ