Διάσημοι που έχουν παραδεχτεί τη χρήση μαριχουάνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάσημοι που έχουν παραδεχτεί τη χρήση μαριχουάνας [εικόνες]

lady gaga
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είτε το έκαναν μια φορά στη ζωή του και το θεωρούν λάθος, είτε δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτή, η χρήση μαριχουάνας είναι αγαπημένη συνήθεια στο Χόλιγουντ, και δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραδεχτούν δημόσια ότι που και που κάνουν το τσιγαράκι τους.

Μάιλι Σάιρους

Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια των απανταχού εφήβων, έχει τόση αδυναμία στη μαριχουάνα, ώστε η τούρτα για τα 19α γενέθλιά της είχε τη μορφή του Μπομπ Μάρλεϊ. Σβήνοντας τα κεράκια είπε αστειευόμενη: «Ξέρεις ότι είσαι μαστούρης, όταν οι φίλοι σου επιλέγουν να σου πάρουν μια τέτοια τούρτα». Το αστείο δεν της βγήκε σε καλό, καθώς το σχετικό βίντεο που διέρρευσε στο Ίντερνετ, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Νάταλι Πόρτμαν

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε σε τηλεοπτική της εμφάνιση το 2006 ότι όταν σπούδαζε στο Χάρβαρντ κάπνιζε μαριχουάνα σχεδόν καθημερινά. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε ότι έχει πολύ καιρό να το κάνει και ότι «εύχομαι να ήμουν ακόμα τόσο κουλ, αλλά κατά βάθος είμαι γριά».

Γούπι Γκόλντμπεργκ

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι συχνά πυκνά καπνίζει χασίς, ενώ το 2009 αποκάλυψε ότι όταν παρέλαβε το Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Αόρατος Εραστής», είχε καπνίσει ένα τσιγάρο πριν για να ηρεμήσει, το οποίο μάλιστα προερχόταν από το «χόρτο» που καλλιεργούσε στο σπίτι της.

Lady Gaga

H τραγουδίστρια έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η χρήση μαριχουάνας βοηθά την δημιουργικότητά της, κυρίως όταν συνδυάζεται με ένα ποτήρι ουίσκι. Ωστόσο πρόσθεσε ότι το κάνει με μέτρο για να μην βλάψει τη φωνή της.

Ζακ Γαλιφιανάκις

Ο πρωταγωνιστής του Hangover, μόλις πριν από μία εβδομάδα κάπνισε μαριχουάνα ενώ ήταν καλεσμένος σε εκπομπή, για να αποδείξει – όπως είπε – ότι η υπό συζήτηση νομιμοποίηση της χρήσης μαριχουάνας στην Καλιφόρνια, δεν πρόκειται να προκαλέσει φρενίτιδα, όπως υποστηρίζουν όσοι είναι αντίθετοι.

Μάικλ Φελπς

Μια σειρά φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν το 2009 και έδειχναν τον κολυμβητή που σάρωσε τα ολυμπιακά μετάλλια στο Πεκίνο να καπνίζει μαριχουάνα, του έβγαλαν ξινή την απόλαυση, αναγκάζοντας τον να ζητήσει δημόσια συγνώμη «για την ανώριμη και ανεύθυνη συμπεριφορά του».

Πρίγκιπας Χάρι

το 2002, ο 17χρονος τότε Χάρι έγινε «τσακωτός» από παπαράτσι να καπνίζει μαριχουάνα σε παμπ του Λονδίνου. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό προκάλεσε μιντιακή φρενίτιδα, αναγκάζοντας τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, να τον πάει επίσκεψη – μαζί με δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία – σε κέντρο αποτοξίνωσης, ώστε να ενημερωθεί για τους κινδύνους της χρήσης ναρκωτικών.

Μπραντ Πιτ

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι αγαπούσε ιδιαίτερα τη μαριχουάνα, την οποία δεν αποχωριζόταν μέχρι που έγινε πατέρας και αποφάσισε να σοβαρευτεί. Ωστόσο, ο φίλος του Κουέντιν Ταραντίνο τον «εδωσε» κανονικότατα, όταν είπε σε συνέντευξή του πως όταν βρέθηκαν οι δυο τους για να συζητήσουν για τα γυρίσματα της ταινίας «Άδοξοι Μπάσταρδη», ο Μπραντ έβγαλε ένα τούβλο μαριχουάνας και έστριψε «το καλύτερο τσιγάρο που έχει φτιαχτεί ποτέ».

Τζένιφερ Άνιστον

η ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone ότι συνηθίζει να καπνίζει μαριχουάνα για να χαλαρώσει, κάτι που δεν θεωρεί μεμπτό. Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι όταν ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ κάπνιζαν μαζί σχεδόν σε καθημερινή βάση, ενώ είχαν πάει μαστουρωμένοι σε επίσημη εκδήλωση του Μπιλ Κλίντον.

Κίρστεν Ντανστ

Η πρωταγωνίστρια των ταινιών Spider-Man έχει δηλώσει ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο χαρούμενος αν όλοι ξεκινούσαμε τη μέρα μας καπνίζοντας ένας τσιγάρο με μαριχουάνα. Το 2007 είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Daily Mail: «Μου αρέσει η μαριχουάνα. Νομίζω ότι η αντιμετώπιση που έχουν οι ΗΠΑ στο θέμα είναι γελοία. Αν όλοι κάπνιζαν μαριχουάνα ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ