Κυνικός Πούτιν: Το Brexit είναι αποτέλεσμα της αλαζονείας των Βρετανών - iefimerida.gr

Κυνικός Πούτιν: Το Brexit είναι αποτέλεσμα της αλαζονείας των Βρετανών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nikos Libertas/SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μάλλον κυνικό τρόπο σχολίασε ο Βλαντιμίρ Πούτιν το Brexit.

«Η διοργάνωση αυτού του δημοψηφίσματος και τα αποτελέσματά του δεν οφείλονται σε τίποτα άλλο παρά στην επιφανειακή και αλαζονική στάση των βρετανικών αρχών απέναντι σε κρίσιμα ζητήματα για την χώρα και το σύνολο της Ευρώπης» είπε ο Ρώσος πρόεδρος, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Οι επιπτώσεις αυτής της ψηφοφορίας θα είναι «παγκόσμιες» τόνισε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους διευκρινίζοντας ότι πρέπει να αναμένουμε για να δούμε εάν θα είναι περισσότερο θετικές ή περισσότερο αρνητικές.

Σύμφωνα με το Sputnik πάντως, ο Πούτιν δεν περιμένει καμία «οικονομική καταστροφή» στις αγορές μετά το Brexit

Όπως είπε οι αγορές θα καταγράψουν πτώση μετά το βρετανικό δημοψήφισμα αλλά θα επανέλθουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Θα παρακολουθούμε από κοντά -τις τυπικές διαδικασίες για την έξοδο της Βρετανίας-θα αναλύουμε και θα ελαχιστοποιήσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις αυτής της απόφασης για την οικονομία μας», δήλωσε ο Πούτιν.

«Το Brexit θα επηρεάσει αναπόφευκτα και έχει ήδη επηρεάσει τους χρηματιστηριακούς δείκτες και ως εκ τούτου τις τιμές των παραδοσιακών προϊόντων αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτό θα διορθωθεί στο εγγύς μέλλον» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ