Φίλος του Φύσσα αναγνώρισε δύο κατηγορούμενους: Μας φώναζαν «Κότες, θα σας σφάξουμε...» - iefimerida.gr

Φίλος του Φύσσα αναγνώρισε δύο κατηγορούμενους: Μας φώναζαν «Κότες, θα σας σφάξουμε...»

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο εκ των κατηγορουμένων που είδε στην καφετέρια Κοράλι λίγο πριν από την συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναγνώρισε ο φίλος του άτυχου μουσικού Νίκος Μαντάς. Ο ωστόσο ο μάρτυρας διευκρίνισε ότι δεν είναι σε θέση να βεβαιώσει εάν οι Α. Μιχάλαρος και Ι. Αγγος ήταν μεταξύ των ατόμων που επιτέθηκαν στην παρέα του Παύλου Φύσσα.

Ο φίλος του Παύλου Φύσσα αναγνώρισε και τον Γιώργο Ρουπακιά ως τον άνθρωπο που βρέθηκε για λίγη ώρα στον ίδιο χώρο μαζί του στο αστυνομικό τμήμα , όπου οδηγήθηκαν μετά το έγκλημα.

"Τον είδαμε για πρώτη φορά εκεί και υποθέσαμε ότι ήταν αστυνομικός. Ήταν ήρεμος και μιλούσε στο κινητό του . Αργότερα μάθαμε ποιος ήταν" είπε.

Η πρόεδρος κάλεσε τον μάρτυρα να κοιτάξει έναν ένας τους κατηγορουμένους και να καταθέσει εάν μεταξύ αυτών είναι και τα πρόσωπα που είδε μέσα στην καφετέρια."Αυτός είναι ο άνθρωπος που είδα έξω από το μαγαζί , με το τατουάζ" είπε ο Νίκος Μαντάς δείχνοντας τον Αναστάσιο Μιχάλαρο .

Νωρίτερα, ειχε περιγράψει πως διασταυρώθηκε με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο έξω απο το " Κοράλι" καθώς ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Τον αναγνώρισε, όπως είπε, γιατί τον είχε δει σε ένα βίντεο στο YouTube για το Πέραμα σε επίσκεψη που είχαν κάνει βουλευτές της Χρυσής Αυγής .

"Είχε ένα χαρακτηριστικό τατουάζ και τον θυμήθηκα, το βίντεο ήταν για μία εκδήλωση της ΧΑ. Φαίνεται στο βίντεο να μιλάει και να λέει ότι είναι χρυσαυγίτης. Ήταν λίγο πιο ψηλός από εμένα με κοντό μαλλί και φορούσε μαύρη αμάνικη μπλούζα"

Ο Ιωάννης Άγγος ήταν ο δεύτερος κατηγορούμενος που αναγνώρισε ο μάρτυρας. " Ήταν στο οπτικό μου πεδίο σε μια παρέα τριών ατόμων. Έριχναν ματιές και μίλαγαν στα τηλέφωνα. Τον θυμάμαι , πέρασε από μπροστά μας και μας κοίταζε. Είχε κοντά μαλλιά , ψαρομάλλης και ειχε λίγο μούσι".

Περιγράφοντας τις στιγμές πριν από την δολοφονία ο Ν. Μαντάς υποστήριξε ότι τα 10 άτομα με τα μαύρα ρούχα έγιναν σε λίγα λεπτά 40.

“Μας είχαν κλείσει το δρόμο και άρχισαν όλοι μαζί να βγαίνουν σαν ομάδα , φωνάζοντας , βρίζοντας. "Ελάτε εδώ ρε κότες, θα σας σφάξουμε , θα σας γ.... , θα πεθάνετε"."

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα στην δικαστική αίθουσα του Εφετείου της Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ