Τραπεζικές πηγές: Κανένα πρόβλημα στις αναλήψεις μετρητών για τους Βρετανούς που βρίσκονται στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Τραπεζικές πηγές: Κανένα πρόβλημα στις αναλήψεις μετρητών για τους Βρετανούς που βρίσκονται στην Ελλάδα

Φωτογραφία: Aris Oikonomou / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Βρετανοί τουρίστες που βρίσκονται στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν αναλήψεις μετρητών χωρίς κανένα πρόβλημα από τα ΑΤΜ, αλλά και ανταλλαγή συναλλάγματος στα ανταλλακτήρια.

Αυτό αναφέρουν τραπεζικές πηγές στο iefimerida.gr. Νωρίτερα αναστάτωση που προκάλεσε δημοσίευμα του BBC ότι Βρετανός τουρίστας δεν μπορούσε να κάνει ανάληψη μετρητών, ούτε ανταλλαγή συναλλάγματος στην Ελλάδα, ωστόσο τραπεζικές πηγές ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει καμία οδηγία για περιορισμό στις αναλήψεις των Βρετανών.

Παράλληλα ανώτατη τραπεζική πηγή σχολιάζοντας στο iefimerida.gr το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία τόνισε θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην Ευρώπη. Ξεκαθάρισε πάντως ότι στην Ελλάδα δεν θα υπάρξουν μεγάλες επιπτώσεις, καθώς η χώρα είναι προστατευμένη από τα capital controls. Οι πρώτες συνέπειες πάντως του Brexit αναμένεται να πλήξουν -άγνωστο ακόμα σε ποιο βαθμό- τις εξαγωγές και τον τουρισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ