Τράπεζα της Αγγλίας: Ανακοίνωσε πρόσθετη χρηματοδότηση 250 δισ. λιρών για την ομαλή προσαρμογή - iefimerida.gr

Τράπεζα της Αγγλίας: Ανακοίνωσε πρόσθετη χρηματοδότηση 250 δισ. λιρών για την ομαλή προσαρμογή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσθετα κονδύλια ύψους 250 δισ. λιρών είναι έτοιμη να παράσχει η Τράπεζα της Αγγλίας για την ομαλή προσαρμογή της αγοράς μετά το αποτέλεσμα που θέτει το Ηνωμένο Βασίλειο εκτός ΕΕ.

Αυτό ανακοίνωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας Mark Carney, μιλώντας στο BBC. Οπως είπε η Τράπεζα είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα ως ασπίδα προστασίας και διαβεβαιώσε ότι η Τράπεζα της Αγγλίας είναι επίσης σε θέση να παρέχει ουσιαστική ρευστότητα σε ξένο νόμισμα, αν χρειαστεί.Η τράπεζα θα αξιολογήσει τις οικονομικές συνθήκες και θα εξετάσει τυχόν πρόσθετα μέτρα πολιτικής, είπε.

Η τράπεζα έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδια για εκτεταμένη έκτακτης ανάγκης για τον περιορισμό των κινδύνων για την οικονομική αστάθεια που προκύπτει από ένα Brexit, λέει, προσθέτοντας ότι η οικονομία θα προσαρμοστεί σε νέες εμπορικές σχέσεις με την πάροδο του χρόνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΆΠΕΖΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ενίσχυση λίρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ