Οι δράστες γάζωσαν περιπολικό με καλάσνικοφ - iefimerida.gr

Οι δράστες γάζωσαν περιπολικό με καλάσνικοφ

ληστεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένοπλη συμλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε χθες στις επτά και μισή το απόγευμα μεταξύ ληστών και αστυνομικών, σε πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας, μετά απο ληστεία σε σούπερ μαρκετ.

Τρεις άγνωστοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στην οδό Δημητρακοπούλου 74 στο Κουκάκι και άρπαξαν τις εισπράξεις. Την ώρα που έφευγαν οι δράστες, περνούσε τυχαία απο το σημείο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ χωρίς να έχει ειδοποιηθεί για τη ληστεία. Οι ληστές όμως νόμισαν ότι τους είχαν αντιληφθεί, γι' αυτό ο ένας πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών τέσσερις φορές με το καλάσνικοφ, χωρίς όμως να τραυματίσει κανέναν.

Ο συνοδηγός του περιπολικού ανταπέδωσε τα πυρά, αλλα οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. Μέχρι αργά ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ενόπλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ