Χούλιγκανς μαχαίρωσαν ένα άτομο στην Κυψέλη - iefimerida.gr

Χούλιγκανς μαχαίρωσαν ένα άτομο στην Κυψέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χούλιγκανς μετέτρεψαν την Κυψέλη σε πεδίο μάχης χτες το απόγευμα, με αποτέλεσμα ένα άτομο να μεταρφερθεί μαχαιρωμένο στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες προκάλεσαν ζημιές και σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά όταν στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Ανάφης έφτασαν περίπου 20 δίκυκλα και οι επιβάτες τους επιτέθηκαν σε Σύνδεσμο Φιλάθλων του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν κλειστός, με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα προξενώντας υλικές ζημιές.

Φεύγοντας, κάποιοι επιτέθηκαν σε νεαρό, ο οποίος παρακολουθούσε τη σκηνή έξω από παρακείμενο περίπτερο, τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν είχε σχέση με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Η αστυνομία αποδίδει την επίθεση, στον «πόλεμο» μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ, που έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετό καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ