Πρόβλημα στον εφοδιασμό των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. με καύσιμα - iefimerida.gr

Πρόβλημα στον εφοδιασμό των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. με καύσιμα

ανεφοδιασμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα στον ανεφοδιασμό των οχημάτων της με καύσιμα αντιμετώπιζε η Ελληνική Αστυνομία τις τελευταίες ημέρες, όπως παραδέχεται το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ.

Αφορμή ήταν σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο, και στην ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι ο εφοδιασμός καυσίμων στις δεξαμενές της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου δεν γίνεται από συμβεβλημένους ιδιώτες πρατηριούχους, πραγματοποιείται μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων. Πριν δύο ημέρες, παρουσιάστηκε όντως δυσλειτουργία στον ανεφοδιασμό, μέσω της διαδικασίας προμήθειας από τις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς όμως υπαιτιότητα της Αστυνομίας.

Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται απο το Αρχηγείο, τώρα ο εφοδιασμός των περιπολικών, των μηχανών και των γερανών της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται κανονικά, μέσω άλλων υπηρεσιών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ιδίως από τα αποθεματικά του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και με απευθείας διάθεση καυσίμων από τα Ελληνικά Πετρέλαια.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ