Νέο θρίλερ με την Ο΄Κόνορ: Ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε - iefimerida.gr

Νέο θρίλερ με την Ο΄Κόνορ: Ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε

Φωτογραφία: Wikepedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο θρίλερ για την οικογένεια της Σινέντ Ο΄Κόνορ, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία του Σικάγο μέλος της οικογένειάς της ενημέρωσε τις αρχές ότι η τραγουδίστρια απείλησε να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα, στενός συγγενής της τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι η 49χρονη απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή της πηδώντας από τη γέφυρα του Σικάγο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η O'Connor τηλεφώνησε από το Σικάγο στους δικούς της στο Δουβλίνο λέγοντάς τους πως βρίσκεται σε γέφυρα στο Σικάγο και ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει πέφτοντας. Είναι η δεύτερη τους τελευταίους μήνες που την ψάχνει η αστυνομία της πόλης.

Σύμφωνα με το TMZ, η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο ανέφερε πως όντως βρισκόταν μία γυναίκα στη γέφυρα που έμοιαζε με την περιγραφή αλλά δεν ήταν εκείνη. Πάντως η αστυνομία ψάχνει για δεύτερη φορά την τραγουδίστρια, ενώ ακόμα δεν έχει κατονομαστεί η γέφυρα από την οποία απειλούσε να πέσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο' Κόνορ Σικάγο αυτοκτονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ