Μακελειό στην Κύπρο: Σκότωσαν επιχειρηματία – Νεκρός ο ένας δράστης - iefimerida.gr

Μακελειό στην Κύπρο: Σκότωσαν επιχειρηματία – Νεκρός ο ένας δράστης

Εικόνα αρχείου: Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις νεκροί και δύο τραυματίες, είναι το τραγικό αποτέλεσμα από φονική ανταλλαγή πυροβολισμών το βράδυ της Πέμπτης, στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Τελευταίες πληροφορίες μιλούν και για πέμπτο νεκρό.

Οπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» ανάμεσα στα τέσσερα θύματα, είναι o γνωστός επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης του οποίο ο πατέρας είχε επίσης δολοφονηθεί.
Το μακελειό έγινε στην οδό Καταλυμάτων, σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου είχε γίνει το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, την ίδια μάλιστα ημερομηνία, 23 Ιουνίου.
Έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχουν τέσσερις νεκροί και δύο τραυματίες. Από τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα του μακελειού ο γνωστός επιχειρηματίας εξερχόταν από μπαρ της Αγίας Νάπας μαζί με φρουρούς και φίλους του.
Άγνωστος άντρας ο οποίος φορούσε κουκούλα, τον προσέγγισε, ανέσυρε όπλο και το πυροβόλησε. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους φρουρούς του επιχειρηματία, για να πέσει ο δράστης νεκρός.
Νεκρή έπεσε και μία γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, η οποία περνούσε την ώρα του φονικού από τη σκηνή.
Ενας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον επιχειρηματία, έπεσε επίσης νεκρός, ενώ υπάρχουν και δύο σοβαρά τραυματίες, ένας εκ των οποίων επίσης αστυνομικός.
Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες άρχισαν έρευνες.

Πηγή: philenews.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος επιχειρηματίας μακελειό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ