Εθνική αλά NBA - Κέρδισε άνετα την Τουρκία - iefimerida.gr

Εθνική αλά NBA - Κέρδισε άνετα την Τουρκία

ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κουφός ήρθαν με πολλά… κέφια από το NBA η Εθνική νίκησε εύκολα με 78-52 την Τουρκία, στο πρώτο της τεστ ενόψει Προολυμπιακού.

Η νέα Εθνική ομάδα του Φώτη Κατσικάρη είχε αρκετό ενθουσιασμό στο παιχνίδι της και μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ κέρδισε με 26 πόντους διαφορά τους Τούρκους.

Οι Κώστας Κουφός και Γιάννης Αντετοκούνμπο έφεραν την αύρα του «μαγικού κόσμου» και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να ήταν εξίσου πολύ καλός, η «επίσημη αγαπημένη» νίκησε εύκολα. Ο σέντερ των Κινγκς σταμάτησε στους 17 πόντους, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να είχε 15 και τον Giannis άλλους 13. Από την ομάδα του Αταμάν έκαναν ό,τι μπορούσαν οι Ερντέν και Οσμάν με 15 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 42-34, 60-41, 78-52

Ελλάδα (Κατσικάρης): Αθηναίου 3 (1), Μπουρούσης 6 (2), Καλάθης 8, Καββαδάς, Μάντζαρης 2, Αγραβάνης 8 (1), Παπαπέτρου 15 (1), Ντόρσεϊ, Χαραλαμπόπουλος, Μπόγρης 2, Γ. Αντετοκούνμπο 13, Κουφός 17, θ. Αντετοκούνμπο 4.

Τουρκία (Αταμάν): Αρσλάν 1, Ασίκ 4, Μπαλμπάι, Γκιουλέρ 6 (2), Οσμάν 12, Χερσέκ, Ερντέν 15, Μαχμούτογλου 3 (1), Σαβάς 2, Γκεγίκ 3 (1), Ντίξον 5 (1), Μπατούκ, Κορκμάζ 1, Μουτάφ, Σιπάχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα εθνική Τουρκία μπάσκετ ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ