Διέκοψαν την ροή προγράμματος στο ALTER οι εργαζόμενοι - iefimerida.gr

Διέκοψαν την ροή προγράμματος στο ALTER οι εργαζόμενοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια «καρτα» στην οποία αναφέρονταν ότι «Οι εργαζόμενοι του ALTER δεν είναι είλωτες. Απαιτούν ΤΩΡΑ τα δεδουλευμένα τους.ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ» έπαιζε το απόγευμα στον «αέρα» του ALTER.

Οι εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες κατέλαβαν την ροή του προγράμματος και αποφάσισαν ότι στο εξής δεν θα μεταδίδεται πρόγραμμα παρά μόνο η συγκεκριμένη κάρτα και οι διαφημίσεις. Ο λόγος της απόφασης τους ειναι πώς παρα τις επανειλημένες προσπάθεις τους για κάποια επαφή με την διοίκηση του καναλιού, δεν έχουν πάρει απάντηση. Ετσι προχώρησαν σε αυτην την ενέργεια προκειμένουν να υπάρξει κάποια αντίδραση απο την πλευρα της διοίκησης.

Ωστόσο ύστερα από παρέμβαση του Β. Κοσμόπουλου από την διοίκηση του καναλιού, οι εργαζόμενοι συμφώνησαν να συνεχιστεί η ροή του προγράμματος και η καρτέλα να εμφανίζεται μόνο πριν το break για διαφημίσεις. Παράλληλα συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί αύριο στις 8 το βράδυ στα γραφεία του Επενδυτή συνάντηση του κ. Γιαννίκου με τους εκπροσώπους των τριών σωματείων των εργαζομένων προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του καναλιού. Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο κτίριο του ALTER όπου θα περιμένουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και για τις αποφάσεις που θα παρθούν στη συνάντηση των εκπροσώπων τους με τη διοίκηση του καναλιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ