Στην κυκλοφορία τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Στην κυκλοφορία τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τις τιμές των φετινών εισιτηρίων διαρκείας, με τον Δικέφαλο να διατηρεί τις ίδιες χαμηλές τιμές όπως και την περσινή σεζόν.

Από 110 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο, μέχρι και τα 1.800 ευρώ στα VIP.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«1926-2016. Μια διαδρομή γεμάτη στιγμές υπερηφάνειας. Γεμάτη νίκες, αλλά και απογοητεύσεις που δυναμώνουν τη σχέση πάθος με τον ΠΑΟΚ. Σε μια χρονιά ορόσημο που ο σύλλογος συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας, η παρουσία το κόσμου, της καρδιάς του Δικεφάλου στην Τούμπα είναι απαραίτητη.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, σε μια ένδειξη σεβασμού και παράλληλα κατανόησης της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα διατηρεί τις ίδιες χαμηλές τιμές στα Εισιτήρια Διαρκείας 2016-17.

Με τιμές που ξεκινούν από 110 ευρώ μπορείτε να κλείσετε τη δική σας μόνιμη θέση στην Τούμπα και να παρακολουθήσετε τους αγώνες του ΠΑΟΚ σε εγχώριες κι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Δικέφαλος, επίσης, προχωρά και σε μια έκπτωση για τους φίλους του που θα επιλέξουν να προμηθευτούν εταιρικό εισιτήριο διαρκείας.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο θεσμός της οικογενειακής κερκίδας όπου ένας ή δύο κηδεμόνες μπορούν να αγοράσουν οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 7α με τα 1-3 παιδιά τους να βλέπουν τους όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ εντελώς δωρεάν. Εναλλακτικά, υπάρχουν και τα παιδικά εισιτήρια με 50% από την κανονική τιμή της κάθε θύρας (εκτός των VIP).

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-17:

Στην κυκλοφορία τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ διαρκείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ