Ετσι «κάρφωσε» τον Ράμος ο Μόντριτς - Η πονηριά των Κροατών λειτούργησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι «κάρφωσε» τον Ράμος ο Μόντριτς - Η πονηριά των Κροατών λειτούργησε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οξυδέρκεια είναι μεγάλο προσόν και ο Λούκα Μόντριτς αποδεικνύει και εκτός αγωνιστικού χώρου πως την έχει σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Η Ισπανία κέρδισε πέναλτι με το σκορ στο 1-1 κόντρα στην Κροατία ωστόσο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει αφού ο Σούμπασιτς απέκρουσε το πέναλτι του Ράμος.

Ωστόσο πριν τη σωτήρια επέμβαση έχει προηγηθεί ένα μίνι... έργο. Ο Λούκα Μόντριτς ήταν στον πάγκο αφού δεν είχε προτιμηθεί από τον Αντέ Τσάτσιτς για να αγωνιστεί. Μόλις ο άσος της Ρεάλ είδε τον συμπαίκτη του στη «βασίλισσα» Σέρχιο Ράμος, να παίρνει την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι, αμέσως φώναξε στον Σρνα και του ζήτησε να μεταφέρει στον Σούμπασιτς οδηγίες για το πως να πέσει.

Οι δυο τους γνωρίζονται φυσικά πολύ καλά από τις καθημερινές προπονήσεις της κατόχου του Champions League και ο Μόντριτς γνώριζε ακριβώς πως θα εκτελέσει το πέναλτι ο Ράμος. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά η στιγμή που ο αρχηγός της Κροατίας παίρνει εντολές από τον Μόντριτς και αμέσως τρέχει στον Σούμπασιτς και του ψιθυρίζει στο αυτί πως πρέπει να αντιδράσει.

Ο Μόντριτς αποδείχθηκε 100% σωστός αφού ο γκολκίπερ της Μονακό, περίμενε στο κέντρο της εστίας την εκτέλεση πέναλτι του Ράμος, διώχνοντας την μπάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Κροατία πέναλτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ