Είχαν κάνει το ταξί... βαποράκι - iefimerida.gr

Είχαν κάνει το ταξί... βαποράκι

Αλβανοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλβανοί «βαρόνοι» των ναρκωτικών στην προσπάθεια τους να στείλουν το εμπόρευμά τους σε όλη την Ελλάδα, δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και ταξί. Οι δράστες υπέθεσαν πως το όχημα δεν θα κινούσε τις υποψίες των αστυνομικών και το γέμισαν με ναρκατικά. Μάλιστα στη θέση του οδηγού έκατσε μία γυναίκα για να θολώσει ακ.όμα περισσότερο τα νερά.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ που εντόπισαν μέρα- μεσημέρι την 48χρονη οδηγό να κινείται με το ταξί της στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, την σταμάτησαν αμέσως για έλεγχο στην περιοχή Ασπροκκλήσι και έβαλαν τέλος στο... δρομολόγιό της.

Κατά την έρευνα που έγινε στο ταξί της 48χρονης, διαπιστώθηκε ότι το πορτ μπαγκαζ ήταν γεμάτο συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη που συνολικά ζύγιζε 76 κιλά και 261 γραμμάρια! Έτσι, η γυναίκα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Η τετραμελής σπείρα των Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών μετέφερε και μεγάλες ποσότητες χασίς με το πλοίο της γραμμής στη Ρόδο. Ένας 23χρονος που βρίσκεται παράνομα στην χώρα είχε παραλάβει 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι κιλών και 857 γραμμάριων από ομοεθνή του που αναζητείται και τις μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο νησί, όπου θα διακινούσε τα ναρκωτικά μαζί με άλλους δυο συμπατριώτες του.

Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου εντόπισαν τον μεταφορέα και έναν συνομήλικό του Αλβανό σε παρκινγκ του Αθλητικού Κέντρου της περιοχής Καρακόνερο και τους συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ