Μπόρις Τζόνσον: Αν βυθιστούμε σε ύφεση μετά από Brexit, θα βγω στην τηλεόραση και θα ζητήσω συγνώμη - iefimerida.gr

Μπόρις Τζόνσον: Αν βυθιστούμε σε ύφεση μετά από Brexit, θα βγω στην τηλεόραση και θα ζητήσω συγνώμη

(ΑΠΕ/ EPA/ STR)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι θα εμφανιστεί στην τηλεόραση και θα απολογηθεί, αν η Μ. Βρετανία βυθιστεί σε ύφεση σε περίπτωση που ψηφίσει υπέρ της εξόδου από την ΕΕ.

Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και μία από τις ισχυρότερες φωνές υπέρ του Brexit, έδωσε αυτή την υπόσχεση σε ακροατή, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξής του στο LBC. Ο ακροατής ρώτησε τον Τζόνσον «Αν έχουμε Brexit και βυθιστούμε σε ύφεση, θα έχετε το πολιτικό κουράγιο να βγείτε στην τηλεόραση και να πείτε ''λυπάμαι, έκανα λάθος'' και να απολογηθείτε;».

«Βεβαίως θα το κάνω», του απάντησε ο πρώην δήμαρχος. «Ετσι κι αλλιώς, δεν είμαι σίγουρος τι μου επιφυλάσσει η πολιτική μου καριέρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό από την οποιαδήποτε ατομική πολιτική καριέρα», πρόσθεσε.

Ο Τζόνσον επέμεινε ότι κατά την άποψή του το Λονδίνο και η Μ. Βρετανία δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από την έξοδο της χώρας από την ΕΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπόρις Τζονσον Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ