Ζητά την απομάκρυνση και του Βασάρα ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Ζητά την απομάκρυνση και του Βασάρα ο Παναθηναϊκός

ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Χρήστου Παναγόπουλου με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, που διήρκησε πάνω από μιάμιση ώρα, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετέφερε στον πρόεδρο της ΕΠΟ την πρόταση των «πράσινων» για τη διαιτησία, προκειμένου το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου να ξεκινήσει ομαλά και χωρίς παρατράγουδα.

Το «τριφύλλι», λοιπόν, ζητά την απομάκρυνση όλων των μελών της ΚΕΔ, με κύρια αυτή του Κύρου Βασάρα. Από ‘κει και πέρα, το «πράσινο» στρατόπεδο πρότεινε και εκείνο από την πλευρά του τον Γιώργο Μπίκα ως νέο αρχιδιαιτητή, τον οποίο θα μπορούσαν να πλαισιώσουν οι κ.κ. Παπαδάκος, Τεροβίτσας, καθώς επίσης και άλλα ονόματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μπίκας αποτελεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για τις 16 ομάδες της Super League, κάτι που διαπιστώθηκε στις επαφές που είχαν-εκπροσωπώντας την ομάδα των «12»-οι Γιώργος Σπανός και Χρήστος Πανόπουλος και με τους τέσσερις «μεγάλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλαφούζος Παναθηναϊκός διαιτησία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ