ΤΑΪΠΕΔ: Νέα παράταση στον διαγωνισμό για ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ - iefimerida.gr

ΤΑΪΠΕΔ: Νέα παράταση στον διαγωνισμό για ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

Πρόκειται για τη δεύτερη παράταση στα πλαίσια του επαναπροκηρυχθέντος διαγωνισμού. Ως νέα ημερομηνία για την υποβολή προσφορών τόσο για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και για την Εταιρία Συντήρησης Τροχαίου Υλικού ορίστηκε η 6η Ιουλίου.

Οπως αναφέρει το ΤΑΪΠΕΔ, η νέα παράταση δόθηκε μετά από σχετικό αίτημα εταιρίας που συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Επισημαίνεται ότι μετά την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ για παράταση αναστέλλεται έως τις 6/7 και η αυριανή 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, η 24ωρη απεργία που είχε εξαγγελθεί για αύριο, ημέρα κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών, μετατίθεται για την Τετάρτη 6 Ιουλίου ενώ αναμένεται να ανακοινώσει και νέες επεναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας από την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΑΙΝΟΣΕ παράταση διαγωνισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ