Η Αννα Γουίντορ άλλαξε δουλειά για μια μέρα -Και έγινε viral [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Αννα Γουίντορ άλλαξε δουλειά για μια μέρα -Και έγινε viral [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο δύσκολη πρόκληση έθεσε η κωμικός Είμι Σούμερ, στην Άννα Γουίντουρ η οποία άφησε την πολυπόθητη θέση της ως διευθύντρια της Vogue για να γίνει και η ίδια... κωμικός.

Στο ξεκαρδιστικό βίντεο η Γουίντουρ βάζει στοίχημα με την Σούμερ πως θα μπορούσε να κάνει την δουλειά της με μεγάλη ευκολία.

Έτσι οι δύο γυναίκες «αλλάζουνη ζωές» για μία μέρα με την κωμικό να κάνει το ρόλο της διευθύντριας της Vogue, όπως μόνο εκείνη ξέρει, προκαλώντας άφθονο γέλιο.

Η Γουίντουρ με την σειρά της φορώντας τα μαύρα γυαλιά της ακόμη και σε live comedy show, προσπαθεί να γίνει όσο πιο αστεία μπορεί και παραδόξως τα καταφέρνει. «Λοιπόν, έχει βγει κανείς πρώτο ραντεβού; Μήπως τελευταίο ραντεβού; Εγώ πάντως θα της έλεγα: Εσύ φύγε πρώτη! Και μην ξεχνάτε... έρχεται η «Γουίντουρ», είπε η διευθύντρια της Vogue, πετώντας το μικρόφωνο.

Το βίντεο μικρού μήκους έχει γίνει ήδη ανάρπαστο στο Twitter, ενώ ο λόγος που έγινε είναι επειδή η Σούμερ θα φωτογραφηθεί για το εξώφθλλο του περιοδικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άννα Γουίντουρ Vogue viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ