Eτσι είναι η Σάνεν Ντόχερτι 1 χρόνο μετά τη μάχη με τον καρκίνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Eτσι είναι η Σάνεν Ντόχερτι 1 χρόνο μετά τη μάχη με τον καρκίνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη με τον καρκίνο δίνει η πανέμορφη 44χρονη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι.

Η «Μπρέντα» της δημοφιλούς σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς εδώ και ένα χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνου του μαστού, έτσι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες προκειμένου να αντιμετωπίσει τη νόσο.

Η ηθοποιός, σε μια από τις σπάνιες εμφνίσεις της, βρέθηκε σε event που διοργανώθηκε στην Αυστραλία και εκεί δεν δίστασε να μιλήσει για το μεγάλο πρόβλημα που απειλεί την υγεία της: «Ναι, έχω καρκίνο στο στήθος και υποβάλλομαι σε θεραπεία. Συνεχίζω να τρέφομαι σωστά, να γυμνάζομαι και να σκέφτομαι θετικά για τη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους γιατρούς για την υποστήριξή τους και, φυσικά, στους θαυμαστές μου που στέκονται στο πλευρό μου», είπε η διάσημη ηθοποιός.

Eτσι είναι η Σάνεν Ντόχερτι 1 χρόνο μετά τη μάχη με τον καρκίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0



Ενα χρόνο πριν, η 43χρονη τότε Σάνεν είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι λόγω του θεραπειών στις οποίες υποβάλλεται δεν θα μπορέσει να αποκτήσει παιδιά παρόλο το πόσο πολύ το ήθελαν τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της.

Eτσι είναι η Σάνεν Ντόχερτι 1 χρόνο μετά τη μάχη με τον καρκίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρκίνος μαστός Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ