Η βαριά βιομηχανία στο Δ.Σ. του ΣΕΒ- Ανανέωση θητείας Φέσσα - iefimerida.gr

Η βαριά βιομηχανία στο Δ.Σ. του ΣΕΒ- Ανανέωση θητείας Φέσσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανανέωση της θητείας για δεύτερη φορά του Θεόδωρου Φέσσα στο τιμόνι του ΣΕΒ, αλλά και ουσιαστικές αλλαγές στο Δ.Σ ενέκρινε σήμερα η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Το Δ.Σ. επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του προέδρου πρότεινε την ανανέωση της θητείας του αλλά και αλλαγές στη σύνθεση με ιδιαίτερο συμβολισμό.

Από τις πλέον σημαντικές αλλαγές θεωρείται η είσοδος στο διοικητικό συμβούλιο του Μιχάλη Στασινόπουλου της Βιοχάλκο, του μεγαλύτερου καθαρά εξαγωγικού βιομηχανικού ομίλου της χώρας. Με τη συμμετοχή του Μιχάλη Στασινόπουλου στον ΣΕΒ θα εκπροσωπείται πλέον όλη η εναπομείνασα βαριά βιομηχανία της χώρας, καθώς ήδη στα μέλη συμπεριλαμβάνονται ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος του ομίλου Τιτάν και ο Ευάγγελος Μυτιληναίος της Αλουμίνιον της Ελλάδας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή του Μιχάλη Τσαμάζ, του Ομίλου ΟΤΕ, καθώς η γερμανική παρουσία στη διοίκηση του ΣΕΒ αναβαθμίζεται εντυπωσιακά και έχει πλέον ισχυρό λόγο, όπως επίσης η εκπροσώπηση του ομίλου Λάτση με τον Οδυσσέα Αθανασίου της LamdaDevelopment. Στο Δ.Σ. θα συμμετέχουν επίσης, η Ηρώ Αθανασίου της Unilever και η Νέλλη Κάτσου της Pharmaten.

Κατά 25 % επίσης ανανεώθηκαν τα μέλη του γενικού συμβουλίου του Συνδέσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕΒ ΔΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ