Θέλει Φορτούνη η Νάπολι - Πρόταση 10 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Θέλει Φορτούνη η Νάπολι - Πρόταση 10 εκατ. ευρώ

Πηγή:Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη σκέφτεται να κάνει η Νάπολι στον Ολυμπιακό, δαπανώντας 10 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Ενα μεταγραφικό ντόμινο, φέρνει τον Κώστα Φορτούνη στον ιταλικό Νότο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Sportday.

Η μετακίνηση του Πολ Πογκμπά στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναγκάζει τη Γιουβέντους να ψάξει για τον αντικαταστάτη του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάρεκ Χάμσικ.

Η Νάπολι δεν είναι αρνητική στην πώλησή του αρκεί όμως να βρει σχετικά άμεσα τον αντικαταστάτη του. Αυτός φαίνεται ότι θα είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα αρκετών ιταλικών συλλόγων, ωστόσο ο Ολυμπιακός φέρεται να μη συζητά οποιαδήποτε πρόταση μικρότερη των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ενός ποσού δηλαδή κοντά σε αυτό που είχε εισπράξει από την πώληση του Κώστα Μανωλά.

Ο Φορτούνης από την πλευρά του δύσκολα θα αρνηθεί μια τέτοια μεταγραφή, η οποία ωστόσο εξαρτάται από την έκβαση της υπόθεσης Πογκμπά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ