Σκόραρε μετά από 6 χρόνια – Από το ερασιτεχνικό στο EURO - iefimerida.gr

Σκόραρε μετά από 6 χρόνια – Από το ερασιτεχνικό στο EURO

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποδόσφαιρο είναι ίσως το νούμερο ένα άθλημα, στο οποίο δημιουργούνται όμορφες ιστορίες. Μια από αυτές πηγάζει από την τεράστια επιτυχία της Ουαλίας, η οποία προκρίθηκε ως πρώτη από τον 2ο όμιλο μετά την σπουδαία νίκη επί της Ρωσίας.

Η εμφάνιση για τους παίκτες του Κρις Κόουλμαν ήταν εκθαμβωτική. Θα μπορούσαν να φτάσουν το σκορ σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα αν απέναντί τους δεν έβρισκαν έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα όπως ο Ακινφέεφ.

Αυτός που πάντως δεν θα ξεχάσει με τίποτα τη βραδιά της 20ης Ιουνίου, είναι ο Νιλ Τέιλορ. O αριστερός μπακ της Σουόνσι, δεν ήταν πάντα ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής και δεν φημίζεται για τις επιθετικές αρετές του.

Το τελευταίο γκολ που είχε σημειώσει στην καριέρα του, ήταν τον Απρίλιο του 2010, όταν αγωνιζόταν με τη Ρέξαμ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αγγλίας. Τότε είχε βρει δίχτυα σε μια νίκη απέναντι στην Γκρέις.

Ακολούθησαν 149 συμμετοχές με την Σουόνσι και άλλες 31 με την εθνική ομάδα, στις οποίες δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα.

Εκείνο το απόγευμα του Απριλίου, είχε πανηγυρίσει μπροστά σε 298 άτομα. Το βράδυ της Δευτέρας δέχθηκε το χειροκρότημα από 33.000 θεατές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ουαλία νιλ τειλορ γκολ Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ