O Κόντε ξεκουράζει τους Ιταλούς και αυτοί διασκεδάζουν στη Γαλλία [εικόνες] - iefimerida.gr

O Κόντε ξεκουράζει τους Ιταλούς και αυτοί διασκεδάζουν στη Γαλλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιταλία έγινε η πρώτη ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που εξασφάλισε μαζί με την πρόκριση και την 1η θέση του ομίλου. Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Αντόνιο Κόντε να προσφέρει χαλάρωση στους βασικούς του ποδοσφαιριστές ενόψει της αναμέτρησης με την Ιρλανδία για την 3η αγωνιστική των ομίλων.

Ο Κόντε από την πρώτη μέρα συγκέντρωσης της αποστολής, θέλησε να ακολουθήσει τον πιο χαλαρό δρόμο με τους παίκτες του. Επέτρεψε μάλιστα να ταξιδέψουν στη Γαλλία οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών βάζοντας στο πρόγραμμα αρκετά κενά ώστε να μπορούν οι παίκτες της «Σκουάντρα Ατζούρα» να βρεθούν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Με την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση δεδομένη, ο Κόντε έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές για το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με αντίπαλο την Ιρλανδία.

Θα δώσει χρόνο ξεκούρασης στους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στα δύο πρώτα ματς ενώ θα εκμεταλλευτεί το παιχνιδι προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του.

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να απολαύσουν κάποιες από τις ομορφιές της Γαλλίας απολαμβάνοντας πλέον τα λίγα χαλαρά βράδια πριν την επόμενη υποχρέωση της ομάδας. Πελέ και Ελ Σαράουι προτίμησαν τη νυχτερινή ζωή ενώ o Αντρέα Μπαρτζάλι επέλεξε την επίσκεψή της συζύγου του για να ξεκουραστεί.

O Κόντε ξεκουράζει τους Ιταλούς και αυτοί διασκεδάζουν στη Γαλλία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
O Κόντε ξεκουράζει τους Ιταλούς και αυτοί διασκεδάζουν στη Γαλλία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Ιταλία βασικοι Αντόνιο Κόντε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ